Reseteaza parola

Rezultatele căutării
16/02/2019

De ce sa alegi cazare cu mic dejun inclus?

Atunci cand alegi sa rezervi un loc de cazare, micul dejun nu este pe lista prioritatilor in cele mai multe cazuri, conteaza mai mult pretul, pozitia unitattii, facilitatile din camera, cat de mare e patul, daca e cada sau dus la baie, etc.
Chiar daca vei avea o panorama frumoasa, televizor cu diagonala mare, aer conditionat, fara un mic dejun delicios s-ar putea sa nu fie cea mai grozava zi de concediu.

De ce micul dejun e atat de important pentru turisti?

Micul dejun aduce mai multe beneficii pentru turisti, pe care hotelierul nu le poate anticipa. un mic dejun pe gustul turistilor va schimba parerea si imaginea unitatii turistice, facand ca experienta cazarii sa fie una mai placuta.

Ce inseamna un mic dejun inclus in pachetul de cazare?

Turistii nu sunt nevoiti sa caute mancare prin imporejurimi atunci cand aceasta este servita chiar in unitatea unde sunt cazati.
Nu e nimic mai confortabil sa te trezesti si sa sti ca te asteapta o masa buna, gata pregatita special pentru tine.
Un mic dejun inclus, inseamna o economie pentru turist, care nu mai trebuie sa plateasca pentru el in alta parte.
Turistii care au de gand sa exploreze imprejurimile sau cei care se pun pe drum, se vor bucura cu atat mai mult de micul dejun, nefiind nevoiti sa plece cu stomacul gol din locul de cazare.

Ce si cum se poate servi micul dejun?

Micul dejun poate fi atat de variat, incat multe pensiuni, hoteluri, ofera o varietate mare de preparate.

De la ochiuri, omleta, ou fiert, pana la bufetul suedez, ceai, lapte, iaurt, diferite gustari reci, branzeturi, precum si fructe, legume, unele seminte si multe altele.
Daca va cazati la o pensiune cu un anumit specific, de exempolu cu specific traditional, s-ar putea ca micul dejun sa fie tot traditional, specific zonei turistice pe care o vizitati.


Micul dejun
poate fi servit in mai multe moduri: de la micul dejun servit la pat sau in cameral la micul dejun servit in sala de mese sau in restaurantul pensiunii sau a hotelului, se poate servi sub forma unui bufet suedez sau chiar puteti alege dintr-o varietate de preparate servite la masa.
in cazul in care unitatea turistica nu dispune de spatiu de servire a micului dejun, e posibil sa aiba un parteneriat cu un restaurant in zona unde puteti lua micul dejun.
Micul dejun sau servirea lui poate fi una din facilitatile oferite de hotelier, servirea la pat, servirea in camera, sau micul dejun servit si la ore matinale, pentru cei ce pleaca dis de minineata, sau sa fie servit la ore mai tarzii, pentru cei care se relaxeaza pana tarziu in pat.

Chiar daca micul dejun e foarte important in viata noatra de zi cu zi, ar fi bine sa va asigurati daca in pretul rezervarii este inclus si micul dejun sau nu. De asemenea, daca nu doriti sau nu puteti servi micul dejun, asigurati-va ca nu-l platiti degeaba.

Categorie: Articole