Reseteaza parola

Rezultatele căutării
12/03/2019

Promovare Cazare – Inscrie Pensiune, Hotel, sau alta unitate

Cazat.ro ofera posibilitatea oricarei unitati de cazare din Romania sa-si prezinte oferta de cazare, pe o pagina personalizata din site, de pe care turistii pot trimite rezervari directe proprietarului sau hotelierului.

Promovare cazare pe cazat.ro

De ce sa inscri unitatea de cazare pe cazat.ro?

Pagina cazat.ro este o platforma online de promovare si rezervare a unitatilor turistice din Romania, bucurandu-se de o ascensiune tot mai mare, cu o expunere considerabila in motoarele de cautare, google, bing, yahoo sau yandex, cu un canal dedicat pe youtube, pagina de facebook, precum si cu multe expuneri in paginile turistice sau de stiri din internetul romanesc si nu numai.

Cazat.ro initiaza campanii publicitare de pe google, facebook sau youtube, oferind turistilor posibilitatea sa rezerve unitatil;e de cazare listate pe site.

Fiecare descriere si serviciu hotelier poate fi tradus instant in cele mai cunoscute limbi straine de pe glob, printr-un singur clic, astfel ca orice turist sa inteleaga pe limba lui oferta de cazare, traducerea fiind foarte utila atunci cand e vorba de turisti straini.

Cazat.ro nu modifica sau adauga pretul listat de hotelier, nu percepe comision pentru rezervarile primite, listarea unitatilor de cazare facandu-se pe baza unui abonament anual, indiferent de numarul de rezervari primite prin noi.

pentru a inscrie unitatea de cazare, trebuie mai intai sa va inregistrati. Dupa inregistrare, apasati adauga cazare si completati detaliile cerute.

Categorie: Articole

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.